Klubbens Sociala Medier

Styrelsen tog beslutet att försöka oss på några sociala medier. Detta för att öka kontakterna med andra klubbar och intresserade som inte kanske hittar till våran hemsida. Det är viktigt att detta inte ersätter hemsidan eller forumet. Sociala medier har ofta en typ av snabba korta inlägg som inte ger så mycket detaljer. Där ger forumet ett bättre format till fördjupning, uppföljning och eftertanke. Har du kommentarer eller tankar som du vill delge oss, se forumtråden "Hemsidan".

De sociala medier som klubben har för tillfället är dessa:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Klubbens Facebook sida

Klubben har skapat en sida och en stängd grupp. Sidan har en URL av http://www.facebook.com/stockholmsskalabat och kan nås av alla. På denna sida kommer det återpubliceras viss information från klubbens forum och hemsida. Vissa evenemang kommer att finnas i en kalender samt som bilder i ett album. Det kommer att gå att skriva inlägg på sidan, exakt hur detta skall gå till är inte bestämt för tillfället.

Hasse har skapat en Facebook grupplista som heter "Skalabåt" och som man kan komma åt genom att söka efter "Skalabåt" i sökfältet för Facebook (eller vara säker på att komma direkt till gruppen använd denna länk https://www.facebook.com/groups/1603011399993206/. För att skriva inlägg i gruppen behöver man ansöka för att bli medlem i gruppen för tillfället.

Klubbens Instagram

Sök efter hashtaggen #stockholmsskalabat eller om du vill ha enbart de postningar som skett i föreningens regi använd hashtaggen @stockholmsskalabat.

Alla kan publicera sina erfarenheter eller projekt med hjälp av hashtaggen #stockholmsskalabat. Det finns inget skydd av denna hashtagg men använd den för saker som hemma inom klubben. Men var medveten om att alla postningar kan skickas in i andra sociala medier eller kanaler.

Klubbens Twitter

Detta är en sidokanal för Instagram eller Facebook. Normalt sätt är Twitter enbart för små korta textinlägg, men som vi använder det kommer alla bilder att komma med som en länk. För att hitta till rätt flöde i Twitter använd hashtaggen #stockholmsskalabat

 

 

Hänt sedan sist

Månadsmöte 20 mars

Efter en timmes hobbydiskussioner tar Magnus vid och berättar om sitt nya projekt, kranen Lodbrok. Därefter Claes som berättar om sina byggen av mahognyracers.



Stockholmsmässan
Allt för sjön 2024

Skepp ohoj!

Många besökare med igenkänningsfaktor av våra modeller. Kjelle hade flera entusiaster som jobbar ombord på Edda Flora som kranförare, undervattensförare och uppe på bryggan.

Byggtipsartiklar

Här samlar vi byggtips av allehanda slag från olika media.

Byggtipsartiklar >

Forumets senaste inlägg