Forum

Beroende på hur aktiv du vill vara i skalabåtklubbens forum kan du välja en av tre behörighetsnivåer:

- Klubbmedlem
- Registrerad forumanvändare, men inte klubbmedlem
- Besökare som endast vill läsa

Klubbmedlem

För att nyttja forum och hemsida fullt ut behöver du vara fullvärdig medlem i Stockholms Skalabåtklubb.

Logga in som fullvärdig klubbmedlem >

Bli medlem >


Registrerad forumanvändare, men inte klubbmedlem

För att göra egna inlägg och vara aktiv i diskussioner behöver du vara "Registrerad forumanvändare". 

Denna registrering ger dig tillgång till tex byggloggar och byggteknik, men inte till klubbens interna forum. För att nyttja forum och hemsida fullt ut behöver du vara fullvärdig medlem i Stockholms Skalabåtklubb.

Logga in som "Registrerad forumanvändare" >

Bli registrerad forumanvändare >  


Besökare som endast vill läsa

Du som varken är medlem eller registrerad forumanvändare kan endast läsa i vårt forum, tex byggloggar och byggteknik. Du kan inte bemöta andras inlägg, inte heller skapa egna ämnestrådar. I fall du önskar komma i kontakt med en specifik medlem, använd kontaktformuläret:

Kontakta klubben >

 

Båtmöte i fågelperspektiv - 10 juni 2018

  • Hans Annell
  • Hans Annell Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Admin
  • Admin
Mer
3 månader 1 vecka sedan #2401 av Hans Annell
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Sidan laddades på: 0.191 sekunder

Hänt sedan sist

Båtmöte söndag 9 september

Säsongens sista söndagskörning genomfördes i ett fint sensommarväder och mycket klart vatten i dammen, vi kunde se både karpar och några kräftor. Vi var något färre än vanligt, kanske var det valet eller att det i september är en massa andra aktiviteter som pågår.

När vädret är bra brukar körningarna var trevliga och så blev det även denna gång. Förutom de vanliga farkosterna visade en av våra nyare medlemmar Charles-Inge G sin senaste skapelse - en radiostyrd vätte ... Torbjörns gula anka har fått en kompis. CIG har en Storö 34 som pågående bygge. Irina och Torbjörns Andrea Doria blir nog ett fint bygge, skrovet går fint i sjön.Sjöhistoriska Muséets modellhelg 1-2 september  

Ännu en varm och solig träff, med gott om utställare och en varierad och nyfiken publik. Det roliga med att visa upp modeller för allmänheten är blandningen av tekniska frågor och folks egen anknytning till specifika fartyg, och därav följande detaljerat personliga anekdoter!

Muséets nya bassäng modell "jättestor gummijolle" var alldeles utmärkt. Tappad styrförmåga gjorde inget alls eftersom kanten agerade krockkudde, tillika riktningshållare ... eller hur Janne, du som planade så fint med din Waxholm I
laughing  

Byggtipsartiklar

Här samlar vi byggtips av allehanda slag från olika media.Byggtipsartiklar >